Kiezers bedankt! We hebben een zetel!!


19 maart 2014

De komende 4 jaar zal het geluid van de Partij voor de Dieren ook worden gehoord in de gemeenteraad van Gouda! Daar zijn we ontzettend blij mee en we danken alle vrijwilligers die daar zo'n belangrijke steen aan hebben bijgedragen in onze succesvolle verkiezingscampagne.

Én natuurlijk de Goudse kiezers die niet hebben gekozen voor de bestaande traditionele, op economische groei gerichte politiek maar voor onze uitgangspunten van mededogen en duurzaamheid.

Na een bloedstollend spannende verkiezingsavond in het Huis van de Stad in Gouda kon burgemeester Milo Schoenmaker, even voor middernacht, eindelijk de definitieve uitslag van de gemeenteraadsverkiezingen 2014 bekend maken.
Het “Partij voor de Dieren één zetel” werd met gejuich ontvangen!
Net als in de 11 andere gemeenten waar onze partij deelnam aan de verkiezingen hadden wij in Gouda een plek in de Raad veroverd.

Eerder die avond werden onze lijstrekker Corina Kerkmans en onze nummer twee Elkie Both nog geïnterviewd door Radio-TV Gouwestad. Ze vertelden waarin wij ons als Partij voor de Dieren onderscheiden van andere partijen.

Met onze zetel zullen wij ons voor 100% gaan inzetten voor een duurzaam, groen, diervriendelijk en zorgzaam Gouda. Maar ook buiten de gemeenteraad zult u ons blijven tegenkomen. En niet alleen in campagnetijd.

1 zetel! Kiezers Bedankt