Partij voor de Dieren bij Clean Up Gouda


20 juni 2015

Op zaterdag 20 juni 2015 vond Clean Up Gouda plaats. Een flinke delegatie van de ​Partij voor de Dieren Gouda heeft organisatoren Zero Plastic Week en Greenpeace Rotterdam daarbij geholpen.

En ook al waren de Goudse grachten in verband met de Havendagen al gereinigd, toch haalden we er nog ruim 177 kilo zwerfaval uit. De oogst? Blikjes, een brandblusser, een complete fiets, flessen, sigarettenpeuken, ander zwerfafval en heel, heel veel plastic flesjes die ons milieu nu niet langer vervuilen.

Clean Up Gouda: wat een fantastisch team vrijwilligers, wat een 'opbrengst' en wat was het allemaal goed georganiseerd! Gouda is met deze geslaagde actie weer een beetje mooier en schoner geworden. Wat de Partij voor de Dieren Gouda betreft blijft het daar niet bij. Niet alleen in de raad, maar ook met toekomstige 'prikacties' blijven we werken aan een mooi en schoon Gouda.
We houden jullie op de hoogte.

Gerelateerd nieuws

PvdD doet mee met actie 'Red de Zorg'

Afgelopen zaterdag 30 mei hebben de Goudse afdelingen van GroenLinks, SP en PvdD de handen ineen geslagen. Samen met de ander...

Lees verder

Amendement Participatiewet aangenomen

De nieuwe participatiewet brengt veel verandering mee voor mensen met een uitkering, mensen in de WSW, en diegenen die in de ...

Lees verder