Europese verkie­zingen op 22 mei: ook belangrijk voor Gouda!!!


6 mei 2014

In Gouda zijn de coalitiebesprekingen nog altijd gaande en zijn we als nieuwkomer ons druk aan het voorbereiden op onze speerpunten voor de komende jaren.

Maar ondertussen zitten we ook niet stil voor de belangrijke verkiezingen die op 22 mei voor de deur staan: de Europese Verkiezingen. We hebben weer posters geplakt, we gaan op 17 en 18 mei flyeren en willen aandacht vragen waarom de EU ook zo belangrijk is voor Gouda.

Posters plakken voor de Europese verkiezingen

Want in een nutshell kun je zeggen dat veel van het voor ons belangrijke beleid op gebeid van natuur, milieu en dierenwelzijn uit de EU komt: landbouwbeleid, keuzen voor dierenwelzijn, de Ecologische Hoofdstructuur, subsidies voor landbouw en visserij, gentech, biodiversiteit, stierenvechten, straatdieren, foie gras, luchtverontreiniging, fijnstofnormen … zomaar een paar zaken waarvoorde EU de regels bepaalt.

Daarom is het zo belangrijk dat de stem van de PvdD doorklinkt in het Europees Parlement: als enige Nederlandse politieke partij zullen wij (hopelijk samen met onze Europese zusterpartijen) 100% opkomen voor dieren, natuur en milieu. Tegen het korte termijn financiële denken.

Kortom, daarom is op 22 mei stemmen zo belangrijk, ook voor Gouda. Want juist ook de EU moet aan de generaties na ons denken!!

Gerelateerd nieuws

Partij voor de Dieren Gouda blijft eigen koers varen

Gouda, 23 april maart 2014 - In tegenstelling tot eerdere berichten in de media, treedt de Partij voor de Dieren in Gouda nie...

Lees verder

Partij voor de Dieren en SP stellen vragen over veeneilanden

De Partij voor de Dieren en SP hebben vragengesteld naar aanleiding van het verschijnen van 'veeneilanden' in de Goudse omgev...

Lees verder