Meldpunt vuurwerk Gouda


24 oktober 2023

Vuurwerk geeft al jaren overlast zoals veel zwerfafval, vervuilde lucht en veel stress voor zowel mens als dier door de harde knallen. Ook is deze overlast niet alleen tijdens Oud & Nieuw zelf, maar start het al vele maanden eerder.

De Partij voor de Dieren ergert zich al jaren aan de overlast die vuurwerk geeft en strijdt al langere tijd voor een vuurwerkvrije stad. Daarvoor hebben we onlangs succesvol een motie ingediend. En vanaf vandaag kun je hieronder op ons meldpunt aangeven waar er geknald wordt.

Vind je het zelf ook te gek voor woorden dat er zoveel geknald wordt? Laat het weten op ons meldpunt. Met jouw melding brengen we in kaart hoeveel, en waar in Gouda vuurwerk afgestoken wordt. Daarmee kunnen we hopelijk aansturen op meer en betere handhaving van het vuurwerkverbod. Dier en mens zijn je dankbaar voor je melding!

Gerelateerd nieuws

Vegan eetcafe weer groot succes

Op 15 oktober schoven bijna 70 mensen aan in So-What voor een 4-gangen plantaardige maaltijd, bereid door Harbert van der Kna...

Lees verder

Bijdrage PvdD Algemene Beschouwingen

Op 6 november sprak fractievoorzitter Wouter Kraidy onderstaande woorden uit tijdens zijn bijdrage over de Algemene Beschouwi...

Lees verder