Caroline Voor­bergen


Nummer 13

Wie ben ik?

Ik ben Caroline Voorbergen. Geboren in ’s-Gravenzande, opgegroeid in Apeldoorn, jarenlang de vleugels uitgeslagen in Mexico en via Meerkerk nu sinds 2019 woonachtig in Korte Akkeren, Gouda. Een mooie, fijne stad waar ik nog lang met plezier hoop te kunnen wonen. Ik wandel met mijn twee honden veel in de groene omgeving rond de stad. Ik ga graag naar het Goudse theater en de bioscoop en houd ook van een hapje eten in het gezellige centrum. Het vega(n) aanbod mag daar nog wel een flinke impuls krijgen.

Wat doe ik?

Ik ben persvoorlichter van de Tweede Kamerfractie van de Partij voor de Dieren. In die rol werk ik met ons communicatieteam dagelijks aan de zichtbaarheid van onze idealen en successen, zowel via televisie, radio en pers als via de sociale media.

Wat wil ik bereiken met de PvdD in Gouda?

Als trotse lijstduwer wil ik mijn steentje bijdrage aan de missie van PvdD Gouda om onze stad tot een plek te maken waar het nog fijner leven is voor mens en dier. Groener, schoner, duurzamer, met gelijke kansen voor iedereen. We leven in een tijd waarin we voor grote uitdagingen staan – wereldwijd, landelijk maar ook in het waterrijke Gouda - en daarbij is een sterke Partij voor de Dieren onmisbaar. Een partij die altijd voorbij kortetermijnbelangen kijkt en kiest voor langetermijnoplossingen die heb beste zijn voor mens, dier, natuur en milieu. Dat is wat deze tijd nodig heeft, wat Gouda nodig heeft.Terug naar overzicht kandidaten GR2022