Vacature Werkgroep Gouda


Word jij onze nieuwe actie­co­ör­di­nator?

6 augustus 2023

Word jij onze nieuwe actiecoördinator?

Wil je een actieve rol spelen in het bevorderen van onze idealen en het realiseren van een diervriendelijke en duurzame samenleving in Gouda? Dan is dit dé kans voor jou!

Wij zijn op zoek naar een bevlogen Actiecoördinator voor onze Werkgroep Partij voor de Dieren Gouda.

Over de werkgroep:

De Werkgroep Partij voor de Dieren Gouda is een gepassioneerde groep vrijwilligers die zich inzet voor de belangen van dieren, natuur en milieu in onze prachtige stad. Samen streven we naar een duurzame en diervriendelijke samenleving, waarin respect voor dieren en de natuur centraal staat. Onze werkgroep organiseert diverse evenementen, acties, en campagnes om bewustwording te creëren en positieve veranderingen te bewerkstelligen.

Wat ga je doen:

Als actiecoördinator speel je een belangrijke rol binnen onze werkgroep. Jouw taken zijn:

  1. Actualiteiten volgen: Je bent op de hoogte van actuele gebeurtenissen en ontwikkelingen op het gebied van dierenwelzijn, natuurbehoud en duurzaamheid. Op basis van deze informatie overleggen we binnen de werkgroep over de kansen voor acties die onze boodschap kracht bijzetten.
  2. Acties bedenken: Samen met betrokken vrijwilligers bedenk je creatieve en impactvolle acties die onze idealen uitdragen en onze boodschap verspreiden.
  3. Coördinatie: Als coördinator zorg je voor een gestroomlijnde uitvoering van de acties. Je verdeelt taken onder de vrijwilligers, zorgt voor de benodigde materialen en communiceert helder over de planning en doelen van de acties.

Wij vragen:

  • Lidmaatschap van de Partij voor de Dieren (dit is een vereiste).
  • Uitstekende communicatieve vaardigheden en het vermogen om mensen te motiveren en enthousiasmeren.
  • Organisatorisch talent
  • Een creatieve geest die buiten de kaders denkt en vernieuwende ideeën kan omzetten in concrete acties.

Wij bieden:

  • De kans om actief bij te dragen aan een betere wereld voor mens en dier.
  • Een gezellig en groeiend team van vrijwilligers met een gedeelde passie.
  • Ruimte voor eigen initiatieven en creativiteit.
  • De mogelijkheid om je netwerk uit te breiden en waardevolle ervaring op te doen in activisme en coördinatie.

Solliciteren:
Ben jij de gedreven en betrokken Actiecoördinator die we zoeken? Stuur dan je motivatiebrief en CV naar Marjolijn van Zeeland via gouda@partijvoordedieren.nl.
We kijken uit naar jouw sollicitatie! Samen werken we aan een diervriendelijkere en duurzamere toekomst voor Gouda en haar bewoners.

Gerelateerd nieuws

Jaarlijkse schoonmaak duiventil met hulp PvdD

De duiventil is op 1 juli weer eens grondig schoongemaakt De vrijwilligers van de Goudse duiventil doen al jaren belangeloo...

Lees verder

Duidelijkheid over onderzoek dieren in gebouwen

Wanneer Goudse organisaties als kerken of verenigingen hun vastgoed gaan verduurzamen, moeten zij ook onderzoeken of er diere...

Lees verder