PvdD Gouda doet mee aan gemeen­te­raads­ver­kie­zingen in 2022


Kandi­da­ten­lijst vast­ge­steld op congres

21 november 2021

Op 16 maart 2022 doen wij voor de derde maal op rij mee aan de gemeenteraadsverkiezingen in Gouda!

Op 21 november hebben de leden van de partij op het congres de kandidatenlijsten vastgesteld. Ook het concept verkiezingsprogramma werd goedgekeurd en zal binnenkort worden gepubliceerd.

Lijsttrekker is opnieuw Corina Kerkmans en de partij presenteert zich met een diverse groep met veel nieuwe gezichten en jong talent. Het welzijn van mens, dier, natuur, milieu, klimaat, in plaats van het vastklampen aan onhoudbare economische groei, zullen ook in de komende periode weer centraal staan.

De complete lijst bestaat uit 15 mensen. Edwin Kemner die 8 jaar burgerraadslid is geweest, sluit de hekken van de lijst en neemt na 16 maart afscheid van de politiek.

Dieren, natuur en milieu
Uiteraard kiezen wij weer voor de planeetbrede visie van onze partij waarbij de belangen van alle levende wezens worden meegenomen, net als in de Tweede Kamer en in alle Provinciale Statenfracties, waterschappen en andere gemeenteraden waar de partij vertegenwoordigd is.
Wij willen daarom een duurzaam, groen, diervriendelijk en zorgzaam Gouda.

Foto: Tobias Kleuver

Gerelateerd nieuws

Ja-ja sticker gaat er komen!

Eindelijk, ook Gouda is zover en het invoeren van de Ja-Ja sticker lijkt een feit. Het gemeentebestuur gaat het opt-in systee...

Lees verder

Extra middelen om zwerfaval te voorkomen

Wij hebben op 9 december een motie ingebracht om te zorgen dat de gemeente meer gaat doen om zwerfafval te voorkomen. Wij pak...

Lees verder