PvdD vrij­wil­liger Willy van Doorn ontvangt lintje


29 april 2018


Op donderdag 26 april ontving Willy van Doorn uit handen van burgemeester Nieuwenhuis van Waddinxveen een lintje voor al het prachtige werk dat zij al haar hele leven lang doet voor dieren.

Zij kreeg de onderscheiding onder meer voor haar tomeloze inzet voor zwerfkatten, zowel hier in het Groene Hart als in Benidorm, voor haar werk voor de Goudse duiventill en voor het starten van een voedselbank voor dieren van mensen met een laag inkomen.

Daarnaast, en dat willen wij ook wel graag kwijt, is Willy een Partij voor de Dieren vrijwilligster van het eerste uur. Zij behoorde tot de eerste actieve leden die in onze regio flyerden tijdens campagnes.

Zij was ook één van 6 mensen die in 2010 samen de Werkgroep Gouda e.o. van de PvdD oprichtten. Daarmee stond ze aan de wieg van onze huidige fractie en werkgroep.

Ook sindsdien is Willy één van onze meest trouwe en actieve vrijwilligers, die al jarenlang bij praktisch iedere actie en campagneactiviteit vol enthousiasme aanwezig is.

Willy, je bent dat lintje meer dan waard, veel meer!!

Fractie- en werkgroepleden van de Partij voor de Dieren, Gouda.


Willy in actie voor de Partij voor de Dieren

Gerelateerd nieuws

Nieuwe fractievoorzitter Beatrijs Lubbers officieel beëdigd als Raadslid

Op woensdag 28 maart werd er in het Huis van de Stad afscheid genomen van de oude Raad en daarmee voorlopig ook van Corina Ke...

Lees verder

Burgerraadsleden geïnstalleerd

Gisteren zijn onze twee burgerraadsleden geïnstalleerd. Daarmee hebben we samen met raadslid Beatrijs Lubbers weer 3 Partij v...

Lees verder