Onze kandi­daten:  Edwin van Beveren - Both


25 februari 2018

Edwin van Beveren - BothEdwin van Beveren - Both is zijdelings al een paar jaar betrokken bij de Partij voor de Dieren in Gouda, waarbij hij deelnam aan diverse activiteiten zoals schoonmaakacties in de stad.

Sinds 2017 coördineert Edwin de werkgroep Gouda en kan hiermee putten uit de ervaring die hij heeft opgedaan bij oa Greenpeace en Zero Plastic Week.

Natuur, milieu en dierenrechten zijn de belangrijkste redenen om zich aan te sluiten bij een politieke partij, daar wordt volgens Edwin mede het verschil gemaakt, al is er altijd nog actie nodig vanuit de gehele maatschappij.

“Ik wil een steun in de rug zijn voor mijn partijgenoten en ik wil een stem in de stilte zijn voor wie onrecht wordt aangedaan”, aldus Edwin, “ik wil best vertellen wie ik ben, maar ik moet nu eerst aan de slag!”

Gerelateerd nieuws

Interview Corina Kermans in weekblad de Gouda

In weekblad deGouda staan vandaag interviews met Goudse lijsttrekkers, waaronder een mooi interview met onze lijsttrekker Cor...

Lees verder

Onze kandidaten:  Elkie van Beveren - Both

Elkie van Beveren - Both is al geruime tijd actief lid van de werkgroep Gouda en omstreken van de Partij voor de Dieren en is...

Lees verder